I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2013/02/12

Gyngestol ..

Dette kunne vært et innlegg om en gyngestol – og det er jo forsåvidt det også – gyngestolen er dessverre ødelagt – tilstand = bits and pieces. Den ligger på et soverom på Nord Møre. Det vil nok koste flesk å få den satt i stand. Men det hadde vært så gøy å få det gjort. Ikke sånn “haha-gøy” .. men .. dere vet sikkert hva jeg mener .. :o)

Det sies at det å bekymre seg – er som å gynge i en gyngestol – man kommer aldri noen vei. Egentlig bare bortkastet tid – skjønt å gynge i en gyngestol kan være avslappende – men å bekymre seg har nok motsatt effekt. Ikke mye av tiden vi bruker til å bekymre oss er vel anvendt tid .. men vi gjør det allikevel – kanskje spesielt mødre?!

Colors

Vi sender barna våre ut i verden. De er ikke gamle før vi slipper dem av syne – først i bittesmå øyeblikk – for så å øke på etterhvert som de blir større og tryggere. Ungene klarer seg etterhvert selv (som regel), igjen sitter foreldrene og håper at alt går bra. Bekymret – men samtidig glade for at de får de mulighetene de får. Nå skal jeg ikke gå videre inn på dem som det ikke går så bra med – vi har dem alle i tankene våre  og føler med dem og familiene deres – men fortsette å holde fokus på “gyngingen”. Bekymringene.

Det er ikke noe man bare kan “slå” av og man kan bekymre seg for alt mulig. En kan jo tilsynelatende “ta seg sammen” – men i underbevisstheten ligger det fortsatt og “ulmer”. Venter på at vi skal sette oss i gyngestolen igjen.

Og hvor går grensen for når bekymringer går over til angst?

DSC_0046

Til høsten reiser Mellomsteprinsessa til USA for å gå skole i ett år. Tror nok mamma’en må gå noen runder med seg selv i løpet av tiden frem til hun reiser og imens hun er der. Men for en sjanse og for en opplevelse dette blir for henne :o) Det skal ikke stikkes under en stol at mamma’en er veldig stolt!

♥♥♥

Det blir spennende å se hvor i USA – og til hvem – hun skal bo. Krysser fingre og tær (litt bekymret) og håper på det beste :o)

Fastelaven på Løkken

Fastelaven på Løkken Verk – koselig med skikkelig fastelavensris .. :o)

Nå nærmer det seg vinterferie – med besøk av begge “stor-prinsessene” :o) Kjæreste og venninne får vi med som en bonus :o) Minsteprinsessa “klarer nesten ikke vente til det blir helg” :o)

Skoleuka avsluttes med karneval – før det blir en lang uke fri.

Prøver å få Miniprinsessa bort fra tanken om å være vampyrprinsesse/-dronning og heller gå for noe søtere .. :o/ Men halvnakne karnevalsdamer fra Rio – var kanskje ikke akkurat veien å gå .. :o/ En mellomting blir kanskje Draculaura fra Monster High – litt “monster/vampyr” – litt barbie – og litt sånn rosa-søt :o) Vi får se om vi får sakene i hus før fredag :o)

Ha ei flott uke!

DSC_0044

Vi blogges plutselig .. :o)

2013/02/05

.. er jula over???? ..

 

Jada .. jeg er fullstendig klar over at den er det :o)

Men bloggen min har ikke blitt oppdatert i jula – ei heller i løpet av januar måned.

Forklaringen og unnskyldningen ligger nok hos Samsung – som med sin pad og sin app-store – har slukt hvert et ledig øyeblikk i det siste. Jeg har blitt helt hekta – skikkelig appoholiker :o)

Enkle programmer og spill som virkelig er tidstyver i stor skala. Man kan jo til og med ta de med på do .. :o) For meg som føler at det å gå på do er bortkastet tid – og holder på å kjede vettet av meg der inne – er jo slikt kjærkomment :o) Minuset er at føttene sovner av å sitte stille så lenge .. hihi .. (eller .. au au au ..)

Hjerteblomst

Skal forsøke å jobbe meg tilbake i blogglandia – samt følge bedre med på facebook. Hva skjer der ute for tiden? Hvordan har bloggvennene mine det om dagen? Nå er det jammen på tide at jula tar slutt og lek begrenses til hverdags-modus .. :o)

Ha en fortsatt fin tirsdag og uke (garderer meg litt) :o)

Jeg skal hoppe i dusjen – for så å ta en tur på butikken – vår NYE flotte Coop Prix – I love it :o)

♥♥♥ Stor klem!! ♥♥♥

PS! Ungene mine liker å bli nevnt i blogginnleggene mine – så her er en bitteliten info ifht dem;

Eldsteprinsessa og kjæresten kommer på besøk onsdag – gleder oss til det. Mellomsteprinsessa og ei venninne kommer oppover i vinterferien – gleder oss til det også :o) Miniprinsessa skal på Taekwon-Do i dag og gleder seg til det. Mammaen synes det er helt topp at hun vil være med på det :o)

♥♥♥

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...