I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2013/02/05

.. er jula over???? ..

 

Jada .. jeg er fullstendig klar over at den er det :o)

Men bloggen min har ikke blitt oppdatert i jula – ei heller i løpet av januar måned.

Forklaringen og unnskyldningen ligger nok hos Samsung – som med sin pad og sin app-store – har slukt hvert et ledig øyeblikk i det siste. Jeg har blitt helt hekta – skikkelig appoholiker :o)

Enkle programmer og spill som virkelig er tidstyver i stor skala. Man kan jo til og med ta de med på do .. :o) For meg som føler at det å gå på do er bortkastet tid – og holder på å kjede vettet av meg der inne – er jo slikt kjærkomment :o) Minuset er at føttene sovner av å sitte stille så lenge .. hihi .. (eller .. au au au ..)

Hjerteblomst

Skal forsøke å jobbe meg tilbake i blogglandia – samt følge bedre med på facebook. Hva skjer der ute for tiden? Hvordan har bloggvennene mine det om dagen? Nå er det jammen på tide at jula tar slutt og lek begrenses til hverdags-modus .. :o)

Ha en fortsatt fin tirsdag og uke (garderer meg litt) :o)

Jeg skal hoppe i dusjen – for så å ta en tur på butikken – vår NYE flotte Coop Prix – I love it :o)

♥♥♥ Stor klem!! ♥♥♥

PS! Ungene mine liker å bli nevnt i blogginnleggene mine – så her er en bitteliten info ifht dem;

Eldsteprinsessa og kjæresten kommer på besøk onsdag – gleder oss til det. Mellomsteprinsessa og ei venninne kommer oppover i vinterferien – gleder oss til det også :o) Miniprinsessa skal på Taekwon-Do i dag og gleder seg til det. Mammaen synes det er helt topp at hun vil være med på det :o)

♥♥♥

5 kommentarer:

Torill sa...

Ja, det er godt at jula er over, hehe men kanskje enda bedre at januar er over. Jeg sliter meg gjennom den hvert år. Heldigvis er dagene litt lysere og vi kryper sakte mot våren. :)) Ha en flott uke!

Eva sa...

Velkommen tilbake! Kjenner til appoliker eller hva du nå kalte det for.. Kjøpte ny iPone 5, og lastet ned app quizkampen og spiller mot ungene mine.. Mange rare spørsmål a gitt!

Nå er vi i februar, og sola har jeg fått tilbake..Dagene er lengre og lysere og det er så herlig!

Kos deg med å ha prinsessene hjemme og på besøk.. Koselig det! Og godt at du skal komme deg tilbake til blogglandia..

Rita Follnes sa...

Bra å ha ting som man gleder seg med. Det er herlig med solen som skinner og lyse dager også.
Klem ;-)

Karl Halvorsen sa...

Hei Toril!

Nå varer vel jula helt til påske sies det, men for min det er den vel slutt. Nå er fokuset satt på at februar er godt i gang og mars er jo måneden før det liksom setter i gang igjen. :) Akkurat i denne delen av året er jeg glad for at tiden går raskt. :)

Kjenner meg godt igjen i appens verden, der er det mye spennende å finne ja. Her har du nok en medappolikker. Skjønt spill er vel ikke min greie. Men mer en nok å finne for det.

Jeg drar til med ønsker for en fin dag og flotte dager fremover for deg og dine, Toril.

Viola sa...

Ja Torill, nå er det ikke lenge til påske ;)
Tiden flyr fort, og selv har jeg hatt et bedagelig bloggtørke.. Men jeg trengte det faktsik..

Kos deg med dagene og barna og alt det positive som finns!

Klem fra meg! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...