I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/11/22

Betatt ..

.. må det sies at jeg er av slike bilder og motiver ..

DSC_0048

(fra Lesund i Aure kommune)

En himmel som lager lys i alle slags variasjoner. Som leker med vannflater – skaper stemninger ved å flytte på skyer i variert tempo – lager mønster av regn, sludd eller snø. Vind som blåser liv i overflater og lager bittesmå krusninger – eller digre bølger med skumtopper.

094

Et av mine favorittmotiver.  Fra “Brekka” på fylkesgrensen mellom Sør-Trøndelag og Møre og Romsdal (i retning Aure). Fargespillet på himmelen og vannflaten er veldig tydelig herfra.

099

Når man kommer kjørende over her – da kommer den gode stemningen sigende – da er det fri (helg eller ferie). Blir man møtt med slike motiver – så er det gode grunnlaget lagt.

Denne helga blir det ingen tur utover – men det er helt greit. For i helga er det jentehelg – og alle Prinsessene skal være hjemme hos meg!

Det blir nok litt vasking på mor – og baking på jentene. Pepperkakedeig, melis og non-stop er innkjøpt – jeg kjøper alltid ferdig deig. Den er god på smak og lett å jobbe med. Så bruker vi heller tid på å bake andre julekaker fra bunnen. Deriblant sjakkruter som de to yngste har bestilt. Lurer også litt på å lage noen andre sorter. Kanskje litt tidlig .. men eneste anledning før jul hvor alle er hjemme.

♥♥♥

Ellers blir det bare kos hele helgen! Gullrekka på NRK på fredag er et must. Også er vi jo så heldige å få lov til å slippe NRK på lørdag – siden de har ødelagt lørdagsprogrammet sitt med å sette inn Nadia (som alltid blir litt stiv og kunstig) i De ukjente, duoen Bye og Rønning (helt elendig humor spør du meg – oppgulp og personhets er ikke morsomt) og ikke minst Lindmo (som aldri klarer å la gjestene snakke ferdig). Ble litt oppgulp på meg her også – men det var ikke et forsøk på å være morsom – men å få ut litt frustrasjon over NRK’s dårlige lørdagsprogram. Utpå kvelden har de fortsatt Nye Triks – og DET skal jeg ha med meg :o) Synes de eldre etterforskerne er helt herlige. OG - heldigvis har TV2 redningen før det – Årets korslag er i gang fom lørdag klokka 20.00. Jeg håper på et spennende program – men det skal godt gjøres å bli like spennende som sist – da jeg kjente et par av de som var med.

Ha en flott ukeslutt – NRK eller ikke – uansett er det ikke TV’n som er førsteprioritet her i helga :o) NYT!!

♥ KLEMMER ♥

6 kommentarer:

Karl Halvorsen sa...

Rota meg innom linken du nevnte først jeg Toril, men her er jeg i alle fall omsider. :)

Inspirasjonene strømmer på når jeg får se slike bilder av den storslagne naturen vår. Det får mine planer for neste år til å bli enda mer aktuelle å gjennomføre. Mer om det etter hvert, for noe skal en da ha å skrive om senere også. :)

Du gir meg litt dårlig samvittighet når det gjelder baking. Der er jeg ikke den store raceren, men spise dem er jeg en mester på.

Når de gjelder TV så er jeg enig på mange områder. TVen blir ofte stående på NRK 1 her, til tross for nærmere hundre kanaler eller så å velge mellom. Ikke så farlig det, når en ser minimalt på den. En slipper da mye av reklamen ved det, når den andre parten ser på i mellom strikkingen. :)

Kos dere med jentekvelder, levende lys og humøret på rette plassen Toril. Sammen med den nye og ubrukte helga! :)

Eva sa...

Ble jo helt betatt av den naturen du viser her.. Man drømmer seg rent vekk!

Må innrømme at NRK ikke er min soleklare favorittkanal... Der går jeg ikke glipp av noe.. Skal vi danse er jo ferdig, og da skal man benke seg foran tv2 og Korslaget her også... Det er nok bra.. Liker god underholdning.

Blir nok kjekt å bake pepperkaker sammen med dine søte prinsesser, man må benytte anledningen når de er hjemme. Jeg har fått unna julegavene, og kakebaksten blir det i begynnelsen av desember.. Blir en bursdagsfeiring og mannen har en rund dag..

En riktig god kveld deg og dine.

Klem

Anne sa...

Hælle dussan for et skue Toril!! Der hadde jeg sikkert kosa meg stort med kamera jeg også :-) En føler seg så umåtelig heldig når en har slik en vakker natur for sine øyne, da kjenner en på alle de gode følelsene tross småproblemer i hverdagen.

God rolig helg her også, hærlig, åsså det fine været da gitt, måtte det vare :-)

Klem.

Daisys home sa...

Skjønne bilder av nydelig natur, du er en flink fotograf Toril:)
Hørest kos ut med jentehelg ja:)
Brukte dagen igår og fikk plukket frem litt julestæsj og fått på plass.
Tenkte virkelig ikke å ha noe oppussingsprosjekt nå før Jul, men frister mye å ta fatt på Lille Vindfang gangen:) Så får se an formen.
Blir vel litt baking fremover, men bruker kun tid på det som jeg vet blir spist:)Så slipper å putte det i søpla på nyåret :)
Her er det for det meste Tv2 som blir tittet på. Men må innrømme at jeg heller bruker tiden på Pcn :)
Kos deg og ha ei fin helg
klem sissel

Viola sa...

Utrolig nydelige bilder Torilpia! =) vannflata som speiler seg! for et vakkert sted! =)

tv er nok ikke min greie.. men jo da, får med meg de få programmer jeg liker, og så vil jeg helst slå den av! men min sambo er tv-frelst, det er derfor det var så godt å oppdage data og blogging! :))
Nå er jeg blitt så lei tv, at jeg har installert meg på et bitte lite rom for å slippe den! :O blir ikke det samme å sitte her som i stua.. *grinete ansikt* men det går seg vel tell..

Ønsker deg en god dag! og en god helg! lykke til med baksten, dere er flinke! ja klart- man må bake når man har anledning. og butikkene og gatene flommer jo over av julelys og dekorasjoner allerede i oktober, så hvorfor skal ikke vi kunne bake nå? kos dere! :)

klem fra meg! :)

Hagealven Lunalu sa...

Hei Toril!
Ja, nå er det på tide med et besøk i blogglandia igjen, og da la jeg veien innom deg. Så flotte bilder du viser!
Håper jenteturen ble vellykket og at baksten smakte. Jeg kjøper også ferdig pepperkakedeig (fra Ikea) synes den er kjempegod. Og så sparer man jo tid!
Her er vi snart i mål med oppussingen - heldigvis! Gleder meg masse til vi skal kjøpe nye reoler, vi solgte den gamle veggseksjonen og ga bort en kjøpmannsdisk - dermed står jo alt mulig nedpakket i esker. Blir litt tullerusk av å mangle så mye!!!
Men men, håper vi blir ferdige til jul!
Ønsker deg en fin dag,
klem fra Lunalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...