I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/12/23

God Jul :o)

Da er det nesten jul :o)

En siste finish ifht å bytte ut lilla med rødt er unnagjort,  jeg må ha rødt til jul – til tross for lilla gardiner :o)

Rødt ble det også i glasset når Hovmesteren rullet over skjermen i kveld – til tross for at jeg har sett den siden tidenes morgen – er den blitt en tradisjon på lille julaften og like morsom hver gang  :o)

Vi feirer julaften hos mine foreldre – med Miniprinsessa og Mellomsteprinsessa i år. Eldsteprinsessa og kjæresten kommer oppover første juledag og det blir litt julaften da også :o)

Ser frem til en koselig jul – forhåpentligvis uten noen form for stress og kav – samvær med familie og god mat og godt drikke.

DSC_0007

Sender tanker til de som ikke får feire jul sammen med de som de er glad i – pga. dødsfall, sykdom, økonomi eller andre årsaker. Sender også tanker til de som ikke har noen å feire sammen med – synes det har vært et flott engasjement ifht å inkludere ensomme – kanskje spesielt eldre – mennesker denne julen. Nå må vi selvfølgelig huske på at det å være alene – ikke nødvendigvis betyr at de er ensomme. Mange trives i eget selskap og foretrekker å være alene.

Sender varme tanker til familien til jenta i Meldal, som forsvant i elva for noen dager siden – man føler seg så hjelpesløs.

♥♥♥

Vi som er så heldige å ha våre kjære rundt oss – må huske på å ta vare på hverandre og ikke ta hverandre for gitt! Øs ut kjærlighet og gode ord – gi klemmer – kyss kjæresten – spre glede – det er jul!

GOD JUL

♥♥♥ KLEMMER I FLENG ♥♥♥

3 kommentarer:

Daisys home sa...

Håper at du har hatt ei skikkelig kos julefeiring, Toril :)
Selv synest jeg at juledagene har gått så alt for fort.
Datra med samboer reiste tilbake til trondheim nå ikveld, så det ble stille i huset.
Mulig vi skal dit å feire nyttårsaften, om formen tillater D.
Selv har jeg vært uten egen PC siden lenge før jul.
Men endelig ordnet det seg, da jeg fikk en i julegave.
Men denne viste seg å ha det nye Windows systemet og det var IKKE brukbart og veldig vanskelig å sette seg inn i..iallefall for min del.
Så fikk heldigvis byttet den til en apple Macbook Pro, og den er jeg virkelig godt fornøyd med :)

Ha ei fortsatt kos romjul og med ønske om et Godt Nyttår :)

Romjulsklem sissel

Karl Halvorsen sa...

Hei Toril, på det nye året.
Fine anbefalinger og tanker du kommer med her. Sent å kommentere, men slike tanker kan en ta med seg til andre anledninger og senere julefeiringer.

Håper jula ble som du ønsket og at alt er vel i starten på det nye året. Her i min "gård" er det fortsatt litt av og på med blogg. Går vel for halv maskin på en måte. Humøret og formen en svært så levelig, da været for tiden passer godt inn for meg. :)

Fortsatt et skikkelig godt år til deg og dine, Toril. Og god helg!

Hagealven Lunalu sa...

Hei Toril!
Ja, visp så var jula over - og vi er midt i januar allerede! :-)
Innom for å ønske deg et riktig godt og fint år!
Og en fin søndagskveld!!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...