I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/09/06

Gaver

Lucky me :o)

En av de første sendingene som dumpet ned I postkassen min på min nye adresse var denne;

DSC_0066

Gardinen (se forrige innlegg) var kjempestilig – men bittelitt for smal for vinduene her. MEN – jeg har funnet et annet sted til den og den er kommet opp. Bilde kommer så snart jeg har fått fikset det jeg ellers trenger I det vinduet :o)

Tusen takk Sissel :o)

Mellomprinsessa har vært I Oslo og fant dette til meg;

DSC_0065

Et nydelig skilt med en rørende tekst :o) Hun vet nok hva mamma’n liker ja :o)

Tusen takk pia mi ♥♥♥

Akkurat nå er hun I Polen og har I dag besøkt Auschwitz. Det var visstnok ganske så tøft for henne. Kunne godt ha tenkt meg å vært der selv – men det ble ikke slik denne gangen.

Hagestokkrose

Så var det disse stuevinduene mine da …

Stuevinduer

Har tenkt på å dekke til en tredjedel nedenfra på de store vinduene, med en plate – kanskje med en flott tapet på? Eller kanskje bare enkle ferdigmalte plater? Da får jeg tatt vekk trekken og hindrer mye innsyn.

Har også vurdert lameller ..

DSC_0083

Foreløpig har jeg kun hengt opp gardiner – lilla “Gisle” fra KID. Jeg er superfornøyd med gardinene. Jeg har også begynt å venne meg til at jeg bor som jeg gjør. Men når dagene blir kortere blir det lengre “innsyns-intervaller” og da må jeg vel kanskje gjøre noe mer med saken. Har ikke lyst til å ha fortrekte gardiner hele dagene. Er for nysgjerrig til det :o)

Må innrømme at dette med innsyn også går andre veien – føler meg litt som “nabokjærringa” ja :o)

Home

Har ikke helt kommet I orden enda – føler ikke at jeg har flyttet “helt” inn .. Har litt “hotell-følelse” – dvs at jeg flytter rundt på tingene mine for å gjøre det mest mulig koselig “imens jeg er her” … :o)

Kontroll

Eldsteprinsessa stortrives på folkehøyskolen – der er det visstnok kjekke gutter også :o)

Minsteprinsessa går fortsatt og venter på “skoleklær” – dvs hun tror at de skal få skoleuniform :o) Da slipper hun jo å lure på hva hun skal ta på seg hver dag :o)

DSC_0021

Selv har jeg begynt å lese Lilli Bendriss sin bok “Gaven” – spennende :o) Og jeg skal snart I gang med ny ketose-kur som jeg håper vil gi gode resultater :o)

Håper alle har fine dager – selv om høsten sniker seg innpå – sakte men sikkert :o)

♥♥♥

13 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.
Det ser nå ut som om du har kommet ganske så godt i orden.
Men det er vel sånn at en må " bo seg litt til " så du får ta tiden til hjelp.
Nydelig gave fra datteren.
Ha en fin onsdag.
Klem fra Ingunn

sylvia sa...

gratulere med leilighet ,
så kjekt da i nærheten av skolen, tror du venner deg til vinduene etter hvert, kan jo gjøre så mye med dem om du ikke liker innsyn men utsyn..
vi har jo et vindu som er rett mot nabo, å siden vi bor så tett ,føltes det som vi kikket rett inn,
jeg har kjøpt sånne store avlange sink rammer med masse krusseduller i, de er til å sette kort i, de kan en ha liggende eller stående, å henge ting i om du vil, blir som vindu frisee, bare mye billigere,
eller så er det lekkert med noen store planter, finnes på mester grønn til halv pris nå, de kan du sette på pidestaler,kasser eller bord foran vindu,
men du blir nok vant til dette, ikke føl deg som nabokjerringa, det er jo bare sånn, å det er jo koselig med litt liv utenfor vindu å da,
masse lykke til ,
å gratulere med premien.
stor klem fra sylvia

sylvia sa...

hei igjen,
måtte jo si at en enkel løsning er jo å lime med skole lim bare i sidene, en flott tynn blonde duk litt nede på vindu,,prøv deg frem, har sett det hos noen, lekkert,
klem igjen.

limet kan vaskes av når du vil, du trenger bare minimalt.

Hagealven sa...

Hei! Så koselig med besøk fra deg!!!
Skjønner godt at du går rundt og flytter på ting og har litt hotellfølelse. Jeg har også følt sånn når vi har flytta, men ikke fått pakket ut alt. Litt greit å da, og ikke få alt på plass med en gang, så får man bodd seg litt til!!!
Man kan få kjøpt sånn stor "tape" til å sette på vinduer for å forhindre innsyn. Både med og uten mønster.
Ønsker deg en herlig dag!
Klem fra Hagealven

Torill sa...

Å så fint du har fått det! Nydelig farge på gardinene. :) Det ser veldig koselig ut og med tid og stunder føler du deg nok mer "hjemme". :) Skiltet fra din datter var veldig skjønt. Jeg liker sånt. Det nærmer seg helg heldigvis..kos deg! Klem fra Torill

Synnøve sa...

Gratulerer med ny leilighet.
Ang vinduene dine har jeg villet montert plisegardin.(Bla Ikea har) Den kan du montere nede i vinduskarmen og trekke den oppover, har jeg blitt fortalt. Eller monter den midt i vinduet og trekke nedover.

Kjempekoselig spisestue, og nydelige gardiner. Det tar vel tid å bo seg inn på en ny plass.

Så flink du er som skal til med ketosekur.

Nydelig gardin du har vunnet hos Sissel. Å Sissel er så flink til å pakke inn gaver.

Jeg leser sukkerdøden av Unni Lindell.

Fy for et regnvær!
Klem Synnøve

Anonym sa...

Hei.Gratulerer så mye med kjempe fin ny blogg og gave.Koselig.Å så fint du har fått det kjempe koselig.Så mye fint kjempe fine gardiner.Håper du trives bra i nyhuset har tengt mye på deg koselig du er tilbake.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Hespe sa...

Hei, og takk for koselig velkommen hjem hilsen :)

Så fint du får det i din nye leilighet. Er jo alltid sånn at det tar litt tid å komme i orden - man må flytte litt rundt på ting, før det finner sin plass ;)

Ønsker deg en fin ukeslutt!!

Klem fra Hildegunn

Daisys home sa...

Så morro å se at du har kommet deg på plass...så koselig da:))
Skjønner problemet med de store vinduene. Ser at du har fått en del tips, så blir spennende å se hva ender opp med.
Flott det skiltet :)
Spennende med lilli Bendriss bok, kanskje jeg også skal få tak i denne. Har jo som deg, interesse for dette temaet..
Ha en flotters helgestart, Toril
klem

Mariann Louise sa...

Tusen takk for din skjønne mail!

Så fint å se det er andre enn meg som tar en "dypere" titt ned i livet..er ikke bare interiør som er selve livet, godt å få ut tanker og andre grublerier også:)

Så koselig du har fått det, og vi leier selv, vet hvordan det er - men her ser det nå rett så trivelig ut, Toril! Ser du vokser, du også, så jeg må bare få ønske deg alt godt i ditt nye rede, og husk, livet står ikke stille vi flyter stadig i det:)

God klem fra Mariann:))

GryNoKa sa...

Tusen takk for koselig kommentar!
Gratulere med nytt hjem, det ser koselig ut! Og gratulerer med ny blogg! Har hatt en travel sommer med lite tid til å lese blogger...men nå når uteaktivitetene er mindre, blir det mer tid til det. Enig med deg at ringblomster lukter nydelig!
Ønsker deg ei vakker helg!
Klem : )

sigrid sa...

Fann deg plutselig igjen :-)
Koseleg lita leiligheit..

Ha vakker ny veke!

Mari Ann / the Folding Chair sa...

Hei,
takk for koselig kommentar - er visst lenge siden jeg har vært innom hos deg også.

Store vinduer med innsyn/utsikt fra/til handlegate fikk meg til å tenke på folie. Ta en titt her, kanskje du finner en løsning?
http://www.vindusfolie.no/

klem fra Mari Ann

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...