I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/08/24

Moving again :o)

Da er det avgjort – jeg har bestemt meg for å leie en leilighet I nærheten av skolen til Miniprinsessa og jeg har så smått begynt å flytte inn :o)

DSC_0034

Den er ikke så stor og det er første gang jeg leier leilighet – noensinne. Men inntil jeg vet hva jeg vil for fremtiden – er dette et supert alternativ.

DSC_0012

Stuen I leiligheten har to store vinduer ut mot “handlegaten” her på stedet – så det er riktignok lett å se inn I leiligheten utenfra. Dette må jeg finne en løsning på. Gleder meg I alle fall til det er klart for innflytting. Vil nok savne å bo “hjemme hos mor og far” men samtidig blir det nok bra for oss alle å komme tilbake til normalen. Dessuten tar det ikke mer enn ti minutter å gå fra leiligheten min og hjem til dem.

DSC_0009

Gleder meg til å ta fatt på møblering og dekorering. Og – heldige meg – ble vinner av gardinene på Sissels give-away. Sissel har den flotte bloggen Daisys home hvor hun blogger om interiør og innredning, oppussing og livet generelt. Alltid noe spennende på gang der :o)

Bildet av gardinene “stjal” jeg fra bloggen til Sissel – trykk på bildet eller bloggnavnet – så kommer du direkte til bloggen hennes :o)

DSC_0029

Inntil videre – ha ei fortsatt super uke – jeg kommer plutselig tilbake med bilder fra leiligheten – kanskje noen av leserne har tips om hva jeg skal gjøre med vinduene på stua :o)

Stor klem ♥♥♥

4 kommentarer:

Daisys home sa...

Så spennende da Toril...med innflytting i ny leilighet, og alt det som følger med det å skulle flytte.
Gleder meg til å se, og du finner sikkert en plass til gardinen også:))
Kan ikke helt se for meg Hvordan vinduene er..så blir morro å se bilder etter hvert.
Kos deg og lykke til med innflyttingen.
klem

Anonym sa...

Hei igjen.
Takk for koselig besøk på bloggen min og så kjekt at du følger meg også.
For noen herlig, fargerike blomsterbilder du viser.
Jeg vet jo ikke hvordan de vinduene er, men går det an å ha en hylle midt på vinduet(eller gardinstang) på og henge en gardinkappe under den ?
Det blir gøy og følge med.
Klem:)

Torill sa...

Gratulerer med nytt bosted! Det høres veldig greit ut og det høres ut som du har kort vei til både foreldre , skole og handlegate. Lykke til med innflytting. For noen nydelige roser på bildet. KLem fra Torill

Lavina sa...

Gratulerer med nytt bosted. Høres spennende ut.. Kanskje du må ha persienner å ha i vinduet. Med den kan du se ut, men de ikke se inn. Eller du stenger helt for innsyn når du er hjemme. Eller ha en hylle øverst, og med stang under a la kafegardin... Kan trekkes for når man vil..

Gratulerer med premie. Den var nydelig.. Skal følge mer med på bloggen når jeg kommer hjem i fra Tyrkia.. Kos deg med innflyttingen...

Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...