I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/10/05

Høstferie :o)

Dagene går superfort nå .. Mellomsteprinsessa er hjemme på høstferie – neste uke har de to andre også ferie. Er jo selvfølgelig synd at de ikke har ferie samtidig.

Nå er det virkelig høst – tror vi har vært nede og luktet på nullen allerede. Eller "allerede" er vel litt feil å si – I fjor hadde vi snø på denne tiden – hvis jeg ikke husker helt feil. Det er mørkt om kveldene og mørkt om morgenene – og så trøtte som vi er – HVER ENESTE DAG – når vekkerklokka ringer .. :o)

DSC_0030

Når man er så trøtt og har det så hektisk, påvirker det selvfølgelig det man skulle ha gjort. Som f.eks. å besøke andre bloggere. Men jeg kjenner at det får vente litt. Denne og neste uke blir for hektisk til blogging. Til deg som venter besøk av meg .. jeg kommer innom når tingene roer seg :o)

DSC_0029

Jeg vurderer å flytte igjen – denne leiligheten har noen naboer som dessverre er alt for høylytte for meg .. to unggutter med hvert sitt stereoanlegg som går min pingle-tv en høy gang. Skikkelig festlig er det når de to skal forsøke å overdøve hverandre – også skal det jo snakkes (les; ropes) høyere enn musikken .. Ja også har vi et soverom for lite da .. og det merkes veldig godt nå når vi har og skal ha, besøk av "storesøstre" :o) Men ellers er det veldig greit å bo slik som vi gjør.

Prøver å være tålmodig – jeg hadde tross alt en unggutt boende inne I leiligheten min I Trondheim – I  2 – TO – ÅR – men han spilte aldri SÅ høy musikk – og han var stort sett på skole og jobb om dagene .. var han syk – så sov han .. og det var stille I huset. Her skal det visstnok spilles så høyt at man er sikker på å skremme både bassilusker og farlige virus til skogs. Enten er de (ungguttene) av det litt "verre" slaget – at de ikke vet hvordan man tar hensyn til andre mennesker – eller så er det blitt så store forandringer I holdningene til ungdommer at jeg ikke henger med. Snakket litt med huseier om at dette var et problem for meg. Han snakket med dem og dagen derpå fikk jeg en "tulletelefon" – med skraping og fliring .. I tillegg var det ekstra mange som skulle på besøk hit til huset – mye støy utenfra og inne I huset. Det var veldig tydelig at jeg fikk en represalie for å ha "sladret" på dem.

DSC_0014

Men akkurat nå er det stille – Miniprinsessa er på skolen og Mellomprinsessa sover. Er usikker på hvor gutta er – men enten sover de – eller så har de faktisk dratt på skolen …. ÅÅÅÅ .. LYKKE .. :o) Det ser ut som om det skal bli litt sol til tross for den dårlige værmeldinga – og jeg skal finne frem en god GG-kopp med kaffe – lete opp noe attåt og lese avisene I stillhet :o)

Ha en super høstdag – gleder meg til å komme innom dere igjen – nyt stillheten – den klare høstluften – venner og familie!

Stor klem til dere alle!!!

♥♥♥

7 kommentarer:

Lavina sa...

Hei, hei!

Åh, du verden... Skjønner så godt at du vil flytte når du har bråk av ungdommer. Det er få av dagens unge som viser hensyn. Dessverre. Jeg synes det er trist, men slik er det visst blitt!

De kan vel ikke kastes ut grunnet bråk vel? Håper det ordner seg til alles beste.. Ønsker deg en riktig god høstferie, og kos deg sammen med prinsessene dine!

Varm klem i fra meg..

Anonym sa...

Hei.Uff da hørtes ikke bra ut.Må jo ta hensyn til verandre når dere bor så tett.Men synes ikke at du skal flytte heller de gutta.Huseier sin plikt å gjøre det hvis de ikke tar hensyn til naboene.Håper du har kost deg i høstferien.Jeg å Andreas skal ta en uke fri nå vi.Ønsker deg en riktig fin helg videre.Klem fra Bodil.

Mariann Louise sa...

Uffda, sånne guttevalper har vi også delt hus med, var et herlig mareritt! Det var skoleelever som hadde sin første leilighet, og gud bedre hvor lite de var på skolen!
Hver kveld/natt var det hyling, festing og bråk, vi holdt ut et år, men da var det nok!

Uff, det er såå kjedelig å leie, man vet aldri hva som skjer, liksom og har så lite "å si".

Skjønner godt du vil nyte fred og ro når du har den, ta en pause og nyyt den!

Nydelig høstlyng du har, de lyser virkelig opp hos deg, og de sarte rosafargene du har på det siste bildet, søtt:)
Men det blir liksom så lite kjekt å pynte og dille når man liksom ikke helt vet "ståda", får ikke lyst til noe, føler jeg, blir til at man gjør det mest nødvendige. Har man ikke roen og sikkerhet, mister man mye, blir motløs...

Kos deg i roen, god klem fra meg:)

Anonym sa...

Uff, så trist.
Halvstore gutter vil jo gjerne tøffe seg , men det er huseiers plikt til å lage husordensregler. Hvis du flytter igjen, kan det jo være andre ting som er vanskelige. Prøv å få til et møte og kom fra til en rimelig ordning som alle kan leve med.
Lykke til, kjære deg.
Klem fra Ingunn :)

Synnøve sa...

Hei
En at jeg ikke har fåt med meg at du hadde lagt ut innlegg for 14dager siden! Men så har jeg ikke vært så ivrig inne på bloggen min heller da:-)
Nå er vel høstferien over for jentene dine. Trasig at det ikke skal gå an og ta hensyn. Huseieren må da kunne si dem opp, hvis de bråker så fælt?Skjønner godt at du har lyst til og flytte.
Det er ingen tvil om at det er høst. I går når jeg var på tur, lå det snø i marka. Trist synes jeg, hunden Dennis syntes det var veldig morsomt!
Håper det er bra med deg.
Ha ei fin helg, Toril
Klem Synnøve

Daisys home sa...

Jammen, det skal ikke være enkelt.
Stakkars deg som må leve med noe sånt. En ting er sikkert, noe sånt hadde aldri i verden jeg hverken godtatt eller klart å leve med.
Håper virkelig at det ordner seg på beste måte for deg, Toril :)
Nyt uken
klem Sissel

Hagealven Lunalu sa...

usj - sånne bråkete ungdommer er ikke noe særlig. Jeg håper dette ordner seg slik at du slipper å flytte.
Her er det travle dager - og laaange dager. Har vært på to foreldresamtaler i dag - var så heldig å få samtalene med barna rett etter hverandre!!!!
Håper ting har roet seg hos deg og at du får tid til å slappe av og kose deg!
Det nederste bildet var så koselig!!!
Goklem fra lunalu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...