I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/05/03

Kom Mai du skjønne milde ..

.. ja ja .. mildt er det jo – hvis man sammenligner med januar og februar .. hihi .. den skjønne biten får vi vel stå for hver i sær :o)

Våknet til en grå – litt våt dag – antydning til hvitt oppi liene rundt her – Miniprinsessa har latt seg lure av sol og blå himmel et par dager tidligere og har pådratt seg en stygg hoste – så hun ligger varmt og godt under prinsesse-dyna si enda ♥

Men det er et fint vær – til å være inne (og litt syk) i!!

4103

Lavkarbo; det går sakte men sikkert riktig vei. Tre og en halv kilo er ikke akkurat noe å skryte av – men trøster meg med at jeg i alle fall går ned i vekt. Har jo hørt at det kan være mye vanskeligere å komme i ketose når kroppen “kjenner” prosessen og vet hva som er i gjære. Det kan gå mange uker før prosessen kommer skikkelig i gang. Så det gjelder å være tålmodig og glede seg over det som skjer – uansett hvor stort eller lite.

Maten – i fra Spis deg slank – er stort sett bra. Brødet er veldig godt og jeg ha brød hver dag. Noen av middagene er visst variasjoner over samme tema – og blir litt kjedelig i lengden. Men man får et godt inntrykk av hva og hvor mye man kan spise til et måltid. Karbonadene er knallgode – pølsene er greie – pizzaene er også veldig gode (ikke som Peppe’s e.l. – men det ER pizza). Fiskemåltidene er også ganske bra – skjønt man lager vel dem like greit og billigere selv. Supppene er også veeeeldig gode :o)

Jeg skal fortsette å bestille brød/”mel” – noen av middagene jeg liker best – og ikke minst – noen desserter/kaker o.l.

27042012668

Det er ikke sånn at man fråtser i fett når man er på lavkarbo-kur. Man skal jo ikke ha mer enn 1000-1200 kcal pr dag – og da sier det seg selv at man ikke kan hive innpå med meierismør og kremfløte. Men jeg vet at det finnes LowCarbHighFat-kurer som gjør det på den måten. Maten fra Spis deg slank derimot - konsentrerer seg om rene matvarer og minimalt med fett.

Skal etterhvert prøve å lage noe av denne maten selv – og håper den glade kokken i meg snart “popper fram” .. hihi ..

13032012653

Jeg elsker våren – og da spesielt den tiden like før alt “begynner” på nytt. Tiden da man leter etter gule Hestehover innimellom råtten snø - langs veikanten - og kjenner oppriktig glede når man får øye på èn. I år har jeg vært så heldig å få oppleve den tiden – TO – ganger :o)

3773

Sitter nå med en kopp Lady Grey og ser ut på de “hvite fluene” som danser utenfor vinduet mitt og tenker – at TRE – DET BLIR ALTFOR MYE .. :o) Man kan jo bli riktig så bortskjemt .. hihi ..

Ha en superduper VÅR – igjen .. :o)

♥ Store og maaange klemmer!! ♥

3979

5 kommentarer:

Lavina sa...

God formiddag og flotte vårbilder du har tatt.. Været er skiftende her, og i går snødde det..
Men det er vår for fullt... Den skal nytes, og det går mye forkjølelser..

God bedring til prinsessa di.. Klem

Liv Hege sa...

Hei, kjære deg! Hos meg har det vært nærmest sommer om dagen, og jeg har fått plantet mye, og bedene er nydelige akkurat nå!
Jeg elsker blomster og hagearbeid.
Så kos at du stakk innom tipse-bloggen min, og at du la deg til som følger der.

Ønsker deg fiiiine vårdager framover, og masse lykke til med lavkarbo-maten! Du er superflink!

Klem fra meg

Torill sa...

Hei, hei og tusen takk for gode ord på bloggen min. Kjekt med litt støtte:) Ja, dette været er så opp og ned at det er vanskelig å bli klok på. For bare 2 dager siden strålte solen her og nå har gradene dalt kraftig, brrrr.
Du er kjempe flink som holder på med lav karbo. Stå på! Klem, Torill

Synnøve sa...

Så flink du er som går på lavkarbo. Får du kjøpt ferdig mat av det?
Været er veldig skiftendes, melder snø til helga hørte jeg. Så da er det helt ok og ha arbeidshelg:-)
Jeg har stengt bloggen min. Har mistet helt lysten på å blogge. Har ikke bestemt meg om det er en pause eller om jeg skal slette den. Få se om lysten kommer tilbake eller ikke.
Ønsker deg en kjempefin helg, Toril.
Klem Synnøve

Viola sa...

Knallstilig det siste bildet her! :)

Spennende å følge med deg i dette.. lavkarbomaten.. Jeg var veldig flink i fjor vår, men jeg var ikke ren lavkarbomenneske.. Jeg var mer grønn.. og spiste en del raw-food.. Magen forsvant iallefall.. Men den er nå tilbake.. Jeg vet at lavkarbomennesker ikke sitter og frotser fett.. Jeg vet ikke hvorfor det blir sagt og trodd.. selv har jeg altså aldri vært et lavkarbomenneske *etter oppskriften*.. men jeg er nøye med å spise minst mulig sukker (helst ingen ting), hvitt mel og pasta og ris.. og poteter spiser jeg som en grønnsak til middagen (altså bare litt). Og jeg spiser grønnsaker som enkelte spiser poteter.. hehe.. om du forstår..
Min stærste fiende er raffinert sukker.. Jeg brukte tidligere Sukrin, men syntes ikke det smakte helt godt alltid.. nå det siste året har jeg oppdaget Tagatesse, og det er kjempegodt, smaker bedre enn sukker til og med, men man må bare huske å ta halv mengde av det i forhold til vanlig raffinert sukker..
Ønsker deg lykke til videre! :)

Klem fra meg igjen! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...