I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/07/31

Sommeren er kort ..

Det  nærmer seg ugjenkallelig august. Hvor ble sommeren av – sola – varmen??? Ja ikke vet jeg – men den har ikke vært her i veldig stor grad. Jeg så en kommentar på facebook – ei som hadde blitt solbrent – men pytt sann .. det var jo så lenge i mellom soldagene, at det fikk hun tåle :o) Det er jo nesten sånn – ser man et solglimt er det om å gjøre å suuuuge til seg alt – hvert sekund – skitt samme om man blir både rød og brent. For mange ..

DSC_0003

Av en eller annen grunn har jeg vært veldig rolig ifht soling – enda så lite sol vi har hatt .. har ikke stresset med det. Tenkt at det er jo bare mai – juni – juli … Men nå er det jo “bare” august (om få timer) ..

DSC_0197

Har jo litt tro på at det kan bli fine dager enda .. før skolestart og ferie er over. I alle fall bruker det jo å være fint på slutten av august. Nå skal ikke jeg begynne på skole/jobb – og jeg er jo forsåvidt hjemme og har “fri” – da også .. Muligheten er jo fortsatt til stede. Til å få litt sol på magen – eller i alle fall nesen .. kanskje???

DSC_0201

Surfer litt på nett – det ser jo bare så herlig ut med turer til varmere strøk – herlige blå bassenger – SOL SOL SOL – knallblå og skyfri himmel – lange sandstrender – parasoller i friske farger – drømme drømme .. utepils på stranda eller bassengkanten – solbrune, pene og slanke mennesker … HYYYYYYL ..

05122011506

Hmmm .. kanskje det finnes turer til Nordpolen eller noe lignende .. hvor man kan beholde alle klærne på men allikevel se sola .. ??

(Det må jo sies at man ikke akkurat har gått ned i vekt i sommer …)

Nei – på med grilldressen for å gå på butikken og kjøpe IS .. så føles det litt som sommer – til tross for at det plasker ned ute og sola befinner seg helt andre steder.

Ha en fortsatt GOD SOMMER :O)

PS!! Skal dere ut på tur .. KJØR FORSIKTIG!!!

5 kommentarer:

Daisys home sa...

Har slettes ikke fått føle sommer`n på kroppen nei, kan ikke skryte av D:)
Har vel vært som en eneste lang høst hele denne sommer`n.
Har enda ikke vært i syden og bestilte tur for første gang i år.
Men denne gikk i vasken da jeg ble syk...kanskje likså greit etter det attentat som skjedde dit vi skulle,Bulgaria.Da fristet det nemelig ikke lengre for min del.
Trivs nok best hjem :)
Ble en liten "Harrytur" og det får vel holde:)
Fine bilder du viser, Tove:)
Kos deg og nyt resten av sommerdagene, med eller uten regn D:)
klem sissel

Lavina sa...

Her nord har vært dårlig med sommer, og sol har jeg ikke fått på kroppen.

Farter over til nabolandet for å handle på Ikea og tar langhelg på hotell.. Sydenbilletten er i boks, og i neste måned blir det 2 uker i vakre Kreta.. Har kranglet så mye med fibroen at nå er jeg utslitt.

Ønsker deg en riktig god helg, og så var det flotte bilder. Ja, skal kjøre forsiktig i morgen..

Klem

Petrine sa...

Hei, fyker innom deg som snarast og legg igjen denne beskjeden:

Om du fortsatt vil finne oss, må du dessverre bytte ut den gamle bloggaddressa vår med denne:

http://petrineogbarnum.blogspot.no/

helsing Petrine og Barnum

Karl Halvorsen sa...

Hallo Toril og fin helg til deg og dine.

Måtte innom å se om det var noe nytt å finne, av tanker og det som så ofte dukker opp her. Ut fra det jeg har lest igjen nå, velger jeg å tro at "sommerens sollyse dager", nettopp er det som gjør at nye oppdateringer ikke var kommet. :)

Det er vel ingen tvil om at det ikke er den sommeren som kalenderen forteller oss om jeg sikter til? Den sommeren legger vi i historieboka og gleder oss til den som kommer neste år. :) Da er det nye muligheter. Enig?

Karl Halvorsen sa...

Hei Toril!

Mente vel at jeg hadde lagt igjen en kommentar her tidligere, ikke vet jeg hva som har skjedd. :) Prøver igjen jeg.

Det skal da være sikkert og vist, sommeren er kort. Og svært beskjeden også dette året. Hadde vel ikke gjort noe om den i virkeligheten har fulgt litt bedre med på kalenderen. :)

Aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi har da spart noen kroner på solkrem. :)

Fine bilder, forresten, som allerede har fått tankene mine i sving. For ikke å bruke svinger...

Fortsatt en fin høst til deg, prinsesser og alt det som hører til. Tenker titt og ofte på deg, å venter stadig på å få se ditt blide ansikt og fornuftige kommentarer.

En hei dundrende Trondhjæmsklæm kjæm. :)

Får ikke kommentert med wordpress konto, slik at du finner meg.

www.karlhalvorsen.com om det fortsatt skulle være av interesse å se innom bloggen. Du tar bort det som ikke passer, og håper virkelig ikke at også du er av de som blir plaget med linker og all slags produsert løgn.

Tror vel du i så fall skjønner hva det dreier seg om. Ha det bra Toril!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...