I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/06/11

Sommer ..

Sommer og skoleferie nærmer seg med stormskritt. Ikke at været er det som minner oss på det – men kalenderen viser jo den ubarmhjertige sannheten – våren er en saga blott.

Forrige helg stod løvetanna i full blomst og dekket store enger – sist helg var de avblomstret, hvite kuler stod igjen og ventet på et lite vindpust for å spre neste års gule glede. For noen av oss da. “Oss” som ikke behøver å luke løvetann fra blomsterbed og gressplener.

12052012696

Det har snart gått èn måned siden jeg var på Voss for å hente hjem Eldsteprinsessa fra folkehøyskolen der. Fjorten timer brukte vi på bilturen langs kysten og inn til Voss. Seks ferger. Mye flott natur – både sjø, fjorder og fjell.

Godt fornøyd med året – mange nye venner – en koselig kjæreste og en mengde ny kunnskap – og … litt “bo-trening” på internatet – var noen av de gledelige og positive gevinstene :o)

12052012689

Vi fikk oppleve og se mye på folkehøyskolen. Så mange kreative unge mennesker. Nydelige bilder, filmklipp og musikk. Gleder oss til å se hva det blir med disse “kunstnerspirene” i årene fremover.

Nå står nye eventyr og utfordringer for døra og det blir spennende å se hvilke valg som blir tatt og hvilken vei ferden går.

12052012698

Neste uke blir det sommeravslutning for Miniprinsessa på tirsdag kveld. Hun tar så en liten ferie hos bestemor noen dager – og jeg setter alle kluter inn for å komme meg nedover til Skedsmo. Der blir det på torsdag kveld, avslutning for Mellomsteprinsessa – som er ferdig med ti års skolegang. Det vil jeg være med på hvis jeg kan :o)

Venter på solen og varmen – vi var lovet litt av det i dag -  men enda gjenstår det å se. Vi får trøste oss med at det er tidlig enda og vi har da tross alt hatt noen smakebiter allerede :o)

Man må passe seg for å bli kravstor .. hihi ..

Ønsker dere fine dager – sommervær etter smak og behag – samt gleder som oppveier de litt tyngre stundene :o)

KLEMMMM!!!

12052012697

2 kommentarer:

Lavina sa...

God formiddag.. Ja du får travle dager når ting skal avvikles og da må mor være med.. Sommeren er kommet, men ikke så varmt akkurat. Vi styrer med kjøkkenet, og han holder på med siste skapet.. I ettermiddag blir det fuging av flisene, og i morgen skal jeg få ting på plass..

Ha en strålende uke!

Hagealven Lunalu sa...

Ja, det er travle dager med alskens avslutninger og bursdager rundt hver krok...! Bare å trekke inn pusten og brette opp ermene ;-) Her er det bare kaldt og vått, men snart drar vi til et varmere sted - det skal bli deilig det! Ha en fin dag! Klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...