I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/07/21

Svisj svosj ..

I det ene øyeblikket Kjeller – I det neste Arendal – så via Drammen til Jessheim og plutselig var jeg hjemme igjen … Nå har jeg brukt litt tid på å ta meg igjen. For det er ganske slitsomt å reise så langt – på så kort tid. Noen minutters pause her – noen timer der. Mat og søvn kommer I siste rekke. Toalettbesøk like så.

Saftogvann

Jeg har igjen vært med på “trailer-tur”. Formålet med turen; gi Mellomprinsessa en god klem før hun dro på to ukers ferie til Bulgaria :o) Trodde vel egentlig det skulle bli tur-retur Kjeller (Skedsmo)- men den gang ei. Måtte videre til Arendal – eller det vil si jeg var jo ikke I sentrum av Arendal da – men på et kai-anlegg øst for Arendal. Speidet etter noe som kunne ligne på det stedet Sylvia  med den nydelige bloggen hjemmebest holder til – men nei. Ikke hadde jeg pc med så jeg kunne se på kart eller sende melding på facebook eller noe .. så nær – men dog så fjern ..

Hjerteplante

Så et lite (les; stort) hjertesukk. Ble litt frustrert over de lange køene på bensinstasjoner for å komme seg på toalettet – men det var ingenting imot å komme inn på noen av disse toalettene. Synes det er lite festlig å måtte vaske “offentlige” toaletter før jeg kan bruke dem. Skjønner ikke at folk får seg til å gå I fra dem I så grisete tilstand. Blir helt oppgitt. Ikke finnes det rensemiddel til å gjøre rent toalettringen med – ikke såpe – sjelden tørkepapir – til og med toalettpapir kan det være lite av. Synes synd på de som MÅ ha med seg unger inn på disse stedene. Neste gang jeg skal ut på biltur, skal jeg ta med engangshansker og jif våtservietter .. SÅ DET SÅ :o) Kommer du inn på et toalett etter ei dame som har brukt lang tid og det lukter sitron der inne – så var det nok jeg som var der før deg :o) Hvis det ikke var vaskedama da ..

Spider

I Drammen kjørte vi litt på kryss og tvers – kjekt med uoppdatert GPS som gjorde at vi fikk sett en del når vi først var der. Jeg ble imponert over hvor fint stedet var. Har ikke vært I Drammen siden august 1991 da broren min giftet seg der. Tenk at lillebror og kona har vært gift I snart 20 år :o)

Blomsterhjerte

Deretter gikk turen via Oslo til Jessheim. Så mange flotte hus og hager. Det er så utrolig mange kreative mennesker I dette landet. En blir å drømme seg bort og får lyst på alt mulig. Nesten som å gå på oppdagelsesferd I blogglandia :o)

♥♥♥

Nå planlegges Københavntur med DFDS og besøk på Tivoli. Miniprinsessa ville til København og siden jeg slettes ikke har noe imot å reise til København fikk hun viljen sin .. (der også .. :o)). Eldsteprinsessa skal være med (elsker alt som begynner med “tiv” og slutter med “oli” – nesten .. ) – Mellomsteprinsessa er jo allerede på ferie og blir ikke med oss denne gangen.

Løve kysser Engel

Avslutter innlegget med dette bildet av skyer som Miniprinsessa mener er en hund som kysser/snuser på en engel som ligger på magen :o) Eldsteprinsessa mente det lignet en løve .. så det er vel opp til øyet som ser :o)

♥ Håper du fortsatt har fine sommerdager – med eller uten sol – med eller uten ferie ♥

2 kommentarer:

sylvia sa...

hei Toril,
men å men. har du vært i min by,
åååå at jeg ikke visste det, du skal jommen få mitt tlf nr . så om du engang er forbi her igjen så RING meg..
det hadde vært toppers,
skal si du har fått lufta deg ja, jeg bor ganske nær sentrum jeg.
ja disse toalett er så fæle om sommer, så enig med deg her,
å gratulere med til din bror og kone.
ja ser en hund og engel i skyene.
så koselig.
klem fra sylvia,
som takker for flotte ord hos deg..
jeg rødmer.

Daisys home sa...

Så morro å få ta del i turen din, Toril :)
Ha en fortsatt riktig god sommer
klem

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...