I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/09/12

Endring av bloggmal

Dette er vel mest et test-innlegg – siden jeg endret malen på bloggen min idag. Ble liksom aldri helt fortrolig med de nye malene. Kopierte malen fra en gammel blogg og vet ikke om alt fungerer som det skal. Det ser I alle fall ut til at jeg har klart å beholde alt innholdet med innlegg og kommentarer – samt blogglister :o)Da er jeg fornøyd I alle fall – så langt …

24082011278

Tester også større bilder – synes bildene ble for små I den tidligere utformingen. Håper det ikke byr på problemer for de som leser bloggen min - på en eller annen måte – da MÅ jeg få vite det altså .. :o)

09092011287   09092011289

Ser at noen av de gamle innleggene ikke ble så fine I layouten lengre – men det får bare være. Håper og tror at det blir bedre fremover. Spennende å eksperimentere litt er det jo uansett.

14082011258

I dag begynte jeg med ketosediett – håper å komme I ketose ganske kjapt og håper kroppen min er villig til å ofre noen av de kiloene som strengt tatt ikke behøver å bo på meg :o)

14082011266

Ha en flott mandag – så sees vi plutselig igjen – klemmer!!!

♥♥♥

8 kommentarer:

Hespe sa...

Dette ser da ut til å fungere helt perfekt, og store bilder er flott!! Jeg er heller ikke glad i de nye malene, og har selv beholdt "gamleutgaven". Har lyst til å gjøre litt endringer, men er litt redd for å "rote" det hele til - tror jeg må ha litt assistanse der gitt - bare forå være på den sikre siden...;)

Ønsker deg en finfin uke!

Klem fra Hildegunn

Violetta sa...

Hei på deg!
Store bilder er best! Det er jo bare å scrolle bortover om man ikke ser alt, for det er nesten like mange skjermstørrelser og innstillinger som det er bloggere ;-)
Synes teksten din i headeren er så fin. Vitner om en person med fine tanker om det å være menneske!

Over til noe helt annet...tomater! Jo, jeg har prøvd å modne dem i vinduskarmen (med og uten stilk), men synes skallet ble både tykt og seigt. Ble dine fine?

Klems

Viola sa...

Flotte bilder! :) Har sett litt lenger ned her også og skjønner at du har flyttet.. håper du vil trives, lykke til! :)
Og tusen takk for at du varslet meg om eventuell virus, en link sa du? Jeg har i går kveld og nå nettopp fjernet flere linker og gratisprogrammer inne på bloggen min. Har jo følt at den er veeeldig treig.. og mistenkte ett eller annet.. Men så er nettverket mitt så treigt også, og da er det ikke alltid lett å vite.. liksom..
Om du får flere varsler når du er inne hos meg, så vil jeg gjerne vite det, tusen takk! :)) Men håper det er over nå.. (under noen tvil..)

Klemmer fra meg! :)

Viola sa...

Og siden din- den fungerer flott! Men laster seg opp treigt.. men det kan like gjerne være nettverket mitt..! :)

Hagealven sa...

Siden fungerer helt fint hos meg! Store flotte bilder - og fin header!
Har ny mal på nybloggen, men gammel mal på den gamle....
Jeg fikk meg ny pc i går, så jeg synes jo alt er mye bedre uansett.... hi hi

Mariann Louise sa...

Synes du har vært flink til å endre bloggen, ser bildene hele på skjermen her, så man slipper å skyve bortover på denne maskinen:)
Neimen ikke enkelt å endre mal, har ikke turd å prøve, tror ikke jeg skal begi meg ut på det nå.

Du tar ihvertfall kjempefine bilder, de kan du virkelig være stolt over!
..og masse lykke til med diett, tøft med nye prosjekter, klem:)

Torill sa...

Flott ny bloggmal og nydelig farge på blomsten i header! Klem

Anonym sa...

Hei.Nydelige bilder.Får ikke til store fine bilder jeg blir uklår når jeg drar dem utover.Men på picasa blir dem fin med da blir det bare et bilde jeg kan sette inn på blogg samtidlig.Vakkre bilder.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...