I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2011/09/11

Relaxing

Da er snart en rolig og avslappende helg over. Har tilbragt den I Aure uten barn og sosiale aktiviteter :o)

DSC_0106

DSC_0101

Etter å ha hatt et par dager hvor jeg følte at jeg vandret rundt – omgitt av en mørk og negativ sky – var det godt å kjenne at den løste seg opp og forsvant.

Det er enkelte dager hvor det kjennes som om smilene ikke når opp til øynene. Som om smilene er grimaser. Som om det ikke er samsvar mellom det man føler og det man viser omverdenen. Men så deilig det er når man klarer å finne veien ut av mørket :o)

DSC_0122

DSC_0123

En flott solskinnsdag – blomster som til tross for rognebær I nabotreet – minner oss om herlige og varme sommerdager. Nyter stunden – minuttene og timene. Humlesurr – bølgeskvulp – ett og annet måkeskrik – vinden som suser igjennom tretoppene – stillhet uten å være helt stille.

DSC_0128

DSC_0136

En utsikt man slettes ikke kan klage på – båthuset I strandkanten – sildestimene har funnet veien inn I fjorden og sees som kokende “flekker” på vannet. En og annen ørn som sakte svever forbi. Nytelse!!

DSC_0134

♥♥♥

Nå går vi inn I en ny uke – regnet har funnet veien hit igjen – men allikevel ser jeg frem til at det blir mandag. Det er en ny erfaring for meg :o)

Avslutter med noen ord jeg fant I Lilli Bendriss’ bok Gaven; La dine ord reflektere din tanke på en slik måte at det er sannhet mellom de to.

Håper dere får en kjempefin ny uke og finner glede I de små ting. Eller I de store :o)

♥♥♥

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Så bra at de posetive tankene har tatt over for de negative. Vondt å ha det sånn.
Bildene passet kjempegodt, først var de litt mørke og de siste stråler energi og glede.
Ønsker deg en fin ny uke Toril:-)

Regner her også, hører jeg.

Klem Synnøve

Hagealven sa...

Det er godt når det positive bryter gjennom - som sola på en overskyet dag. Deilige solskinnsbilder fra deg - fikk sånn herlig sommerfølelse!!!
Ønsker deg en fin uke!
Klem

Mariann Louise sa...

Nydelige bilder,Toril - ser du har øye for vakre billedkomposisjoner, disse burde jo virkelig vært forstørret og hengt på veggen:)

Ja, det kan være godt med en ettertenksom helg, eller noen tenkedager, tror vi trenger det noen og enhver.

Så positivt at du ser frem mot en ny uke, enig med dine siste ord om å finne glede i de små ting, og de store også, og flott at vi er skapt slik at store gleder for oss, kan være små for andre..

En god klem til deg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...