I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/01/17

Endelig ..

Da har jeg omsider fått lastet ned WLW på den nye bærbare – slik at jeg får skrevet blogginnlegg på den måten jeg liker det Tommelen opp

Men jeg er allikevel ikke sikker på at jeg ønsker å beholde denne saken (laptop’en) her. Jeg er såååå nøye på hvordan en pc skal være og denne har først og fremst feil farge .. hihi .. nå må det sies at den også har noen andre mangler i forhold til mitt bruk av pc også da .. Til tross for alt dette – så begynner jeg jo å venne meg til den. Må uansett bestemme meg for om jeg skal beholde den – eller ta den med tilbake. Blir riktignok et “lite” gebyr for å resette den – men det betaler jeg gjerne fremfor å beholde en maskin jeg ikke er helt fornøyd med.

Jeg har også slitt med internett-oppkoblingen – linja virker veldig utstabil – eller kanskje det er modemet?? Har vært i kontakt med Telenor – men prøver det ei stund til for å se om det er forbigående. Har vært vanskelig å skrive blogginnlegg i Blogger når jeg hele tiden har mistet kontakten med nettet. Men nå ser det ut til å fungere bra – både med den nye pc’n, WLW og forhåpentligvis nett-tilgang ved opplasting .. (krysser fingre og tær) :o)

Kryss fingrene

Jule- og nyttårsfeiring er overstått for lenge siden – eldstejentene er på plass i Voss og på Skedsmo. Miniprinsessa er på skolen.

DSC_0046

Nigella lager spennende mat på tv – noe som gjør meg bittelitt godtesugen .. :o) Skal spise klubb og duppe med mine foreldre og min tante litt senere – så jeg får vel holde meg til da. Tanten min ble sytti år forleden og feiret med storstilt selskap på Bårdshaug Herregård på Orkanger. Helt nydelig mat og kjempekoselig og morsomt selskap.

DSC_0003 DSC_0005

Før jul gikk vi til anskaffelse av søte Tusle-rundt tøfler. De kjøpte vi inne på bloggen til Siv – Josimo. Vi er begge kjempefornøyde og veldig glade for dem. Med i pakken fikk vi en boks vaniljesukker – som er så dekorativ at vi ikke har hjerte til å bruke det :o) Men tøflene – de bruker vi :o)

DSC_0054

Vi har alt kommet til midten av januar og i mellom snø- og regnskurer – og nå og da noen kuldegrader – aner man at solen varmer bittelitt. Et blaff av vårstemning dukker opp – før man igjen oppdager at det er vinter .. på en måte ..

DSC_0086 DSC_0092 DSC_0097

Et litt rotete innlegg – men det tar vel litt tid å komme inn i blogging igjen – bær over med meg enn så lenge .. :o)

En stor klem til dere og en spesiell hilsen til Sylvia og Silje i England. Håper alt går bra med dere der og at ting går rett vei!

Rødt hjerteRødt hjerteRødt hjerte

5 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Hei Torill
Fine bilder hos deg.
Nå begynner jeg å våkne såpass at jeg får kommentert litt
Ønsker degen god start på dette året
Klem

Synnøve sa...

Hei
Der var du igjen:-)
Viktig og ha en pc en er fornøyd med.
Så flotte bilder du viser.
Ustabilt nett er noe herk,hihi
Ha en fin dag
Klem Synnøve

Daisys home sa...

Koslig at du er tilbake igjen Toril:)
Jammen ikke enkelt når en blir såpass plaget med nettverket. Har opplevd det selv og det er utrolig irriterende..
Alfa omega det å ha en pc som funker. Selv kunne jeg tenkt meg en sånn Mac...
Men med mine pc kunnskaper så holder det vel i massevis med den jeg har:) Får jo ikke til å lage header en gang selv, så snakk om dårlig kunnskap på pc:))
Ha en fin Onsdag
Klem Sissel

Lavina sa...

Velkommen tilbake og godt nyttår.. Håper du blir fornøyd med pc, og her i huset har to skaffet seg mac og de er strålende fornøyd. Jeg holder meg til den jeg har...

Ustabil nett er noe herk, men håper det ordner seg...

Ønsker deg en fin kveld..

Mariann Louise sa...

Godt nyttår, og kjekt at dere koste dere i sydligere strøk:) Har sluppet unna litt av det elendige været vi stort sett har hatt her, og det er jo godt med en slik vitaminpille!?

Kjekt å se nytt innlegg hos deg igjen, god helg klem til deg:))

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...