I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/01/30

På’n igjen .. :o)

Mandag – ny uke – nye muligheter. En frase man hører og leser titt og ofte. Skal man begynne ett nytt og bedre liv – slanke seg – slutte å røyke – eller annet .. så begynner vi på mandag … :o)

Denne uka håper jeg virkelig jeg får gjort mer enn de to forrige – som har rent ut i fortiden som om de ikke eksisterte. Har vært syk i to uker – noe som i utgangspunktet er uvanlig for meg – men jeg har i tillegg hatt sykt barn noen av dagene – samt en syk mann andre dager. Ikke spesielt givende kan man si.

Googlet bilde

I dag er Miniprinsessa på skolen – mannen er ute på veiene igjen og jeg har leiligheten for meg selv. Håper på å få kurert siste rest av sykdommen – og kan begynne å tenke fremover.

Onsdag blir det bytur på Miniprinsessa og meg – hun skal til øyelege og kanskje klarer vi å kombinere det med et besøk på kino eller McDonalds. Ser jo frem til det – men gruer litt hvis vi må ta buss grytidlig på morgenen. Sammen med stressede arbeidsfolk og trøtte skoleelever. Men – må man så må man ..

14082011261

Ser det er blå himmel ute – ganske mange minusgrader – men det er sol :o) Det gir meg litt vårfornemmelse – så lenge jeg sitter inne vel og merke .. hi hi .. Gleder meg til våren – og sommeren – til sol og varme – blomster og gode dufter. Sitte ute med et glass vin og kjenne på livet.

14082011264

Inntil vi er der igjen – får vi nyte de fortsatt mørke kveldene inne – med varmt i koppen – levende lys – god lesning eller annen avslapping – og glede oss.

03112011299

Er det forresten noen som har et godt boktips? Gikk litt tom – etter å ha lest alle seks bøkene om Ayla (Hulebjørnens klan osv.) ble det vanskelig å komme igang med noe nytt. Inntil videre får jeg kose meg med interiørblader (kom jo en hel bunke i posten her forleden) og gode blogger.

I kveld er det uansett Broen på NRK – og den serien synes jeg er knallbra :o)

Ha en super mandag – vi blogges – stor klem!!!

♥♥♥

3 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg min venn,
så kjedelig og og trist at du er syk, men godt å høre det kommer seg nå, nydelige bilder du serverer oss,
godt å komme til liv igjen etter en er syk, barnepiken er en fin bok,husker ikke forfatter , men du finner den nok.
lykke til hos øyelegen i morra,
kjenner jeg savner nrk å de andre norske tv kanalene om kveldene her.
ønsker deg masse god bedring og en fin uke,
klem fra
sylvia

Drømmedama sa...

Hei, masse god bedring til deg.
Kjenner at jeg får litt vår følelse om dagen jeg og. Her skinner solen og gatene er tørre, men det er kaldt:)

Bok tips... Den jeg leser er vanskelig å anbefale. 'alle' har vel en mening om den, eller om man bør/skal lese den..Jeg leser Min kamp av Knausgård. Jeg synes at han skriver veldig bra så jeg koser meg med den første:-)
Ha en fin fin uke,
Stor klem fra meg:-)

Anonym sa...

Nå må du skynde deg å bli frisk!
Det er nok en stund til våren ennå, så du må bare ordne deg god plass i sofakroken med en stabel bøker. Ikke for mye sjokolade, heller litt gulrøtter. :-)
Så er plutselig våren der.

Dersom du ikke har lest Drageløperen, anbefaler jeg den. (Men det har du vel). Bienes hemmelige liv er en kjempegod bok. Eller rett og slett Kristin Lavransdatter.

Ha god bedring da, og klem fra meg!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...