I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/03/27

.. sola skinner ..

.. og der var den jammen borte igjen ..

Varierende vær – men god temperatur i dag – DET liker vi :o)

Gult sies å være kult – spesielt i disse tider kanskje? Noe som førte til at jeg falt for fristelsen til å bestille bokklubbens påsketilbud – GUL Steltonkanne med matchende brødkurv :o)

men gult er også knust

.. da jeg åpnet pakken som kom i posten i dag .. viste det seg dessverre at gult ikke var kult – men – knust  ..

Heldigvis sa den hyggelige damen hos bokklubben at jeg ville motta ny kolbe til kannen FØR påske – så da håper jeg at gult er kult til påske – OG at sola skinner over det ganske land :o)

DSC_0009

I det siste har jeg hatt PC-vegring – bruken har begrenset seg til å klikke på noen “LIKER” på Facebook – samt det nødvendige som e-post og nettbank. Har jeg slått på laptop’en har jeg blitt sittende med Nonograms – som bare av navnet tilsier at jeg ikke burde gjort det – NO NO

Bortkastet tid – hjernetømming? – og et noe mislykket forsøk på å samle energi.

Påskehilsen

Energien kommer nok med våren – TROR JEG – i mellomtiden får jeg litt overskudd av å tilbringe litt tid med “min gode venn” TORO – og røre sammen noen knekkebrød som er litt sunnere enn cookies og gir langt bedre samvittighet. For det er ikke noen tvil om at det må skje saker og ting her nå – noen kilo må vekk før sommeren kommer – og for at psyken skal klatre noen hakk oppover velværestigen.

knekkebrød

I tiden som har gått siden jeg flyttet hit – har jeg oppdaget hvor viktig det har vært for meg å komme meg bort herfra i helgene. Slippe unna bråk og uro fra ungdommene nedenunder. Til tross for at jeg har barn selv – blir dette for mye for meg. Nå har huseier også fått nok og tatt affære. Da blir det forhåpentligvis levelig her etterhvert.

DSC_0018

Denne situasjonen har skapt mye frustrasjon for mange – sugd energi – og ikke minst opptatt hele MEG døgnet rundt og i så stor grad at jeg har følt meg asosial og ensporet. Det har påvirket helsen min både fysisk og psykisk.

Det har ført til at jeg har blitt mer deprimert og mistet gleden i forhold til mange ting. DET skal jeg jobbe med nå. Finne tilbake til meg selv – komme i bedre form og kanskje få litt finere fasong ..?? :o)

DSC_0015  DSC_0016

Skjønt denne søøøte her får meg til å få lyst til å bake noe søtt og syndig – og i påsken skal jeg kose meg og forsøke å ikke tenke på alt jeg ikke har gjort – alt jeg skal/bør/må gjøre – alt jeg ikke kan/vet/makter og ikke minst bare nyte de stille dagene!

Eldstejenta har nettopp vært på skoletur til London – hadde det veldig fint etter som jeg forsto – hun og kjæresten reiser nordover i helgen, for å feire påske med hans familie – spennende for dem alle – hun gru-gleder seg helt sikkert :o)

Mellomstejenta har hatt en rekke tentamener og gjort det veldig bra – jeg er så stolt av henne – i påsken kommer hun hjem til oss – jippi :o) Gleder meg!!

Miniprinsessa blir også sammen med oss – men skal noen dager til bestemor også da – hun gleder seg til å møte lille-storesøster igjen – men synes også det er trist at store-storesøster ikke skal være her.

Foreldrene mine kommer tilbake fra Spania – de har vært lenge borte nå synes jeg – må shine litt i huset etter meg/oss – samt kjøpe inn litt mat og sånt :o)

♥♥♥

Jeg skal forsøke å avlegge alle de flotte bloggerne jeg følger et lite påskebesøk – men rekker jeg ikke innom din blogg – så ønsker jeg dere ALLE en skikkelig GOD PÅSKE !!!

PS!!! Har jeg ikke bloggen din på listene mine – så kan du legge igjen en liten hilsen her – så kommer jeg innom den også :o) Eller legge deg til som følger så oppdaterer jeg den listen jeg har over mine følgere :o) De er alltid førsteprioritet på besøksrunden min :o)

KOS DERE ALLE SAMMEN!!!

10137

3 kommentarer:

Synnøve sa...

Så ergelig at kannen var synd, men bra du får ny.
Håper det blir bedre når de andre som bor i huset flytter. Må være trasig og bo sånn. Skjønner godt at det sliter både fysisk og psykisk.
Jeg er nesten ikke inne på bloggere lengre. Har gått litt lei tror jeg. Å så er det så mye som skjer ellers både trivelige ting og ikke fullt så trivelige ting. Å hvis en ikke er i helt toppform, så er det nesten vondt og lese om alle de som har alt på stell i livene sine. Vet at det ikke er sånn, men lett at en tenker det,når en sliter selv.
Ønsker deg en superduper påske Toril:-))
Klem Synnøve

Lavina sa...

Håper virkelig at det ordner seg på boligfronten for deg og at ungdommene pakker sammen sine ting og flytter. Slik at roen og freden vil senke seg igjen..

Ta og slappe av så godt du kan og kos deg med prinsessene dine.. Ønsker deg og dine en riktig god påske!

Klem

Liv Hege sa...

Håper du fikk ny og gul kanne innen påsken tok til. Jeg har også en Steltonkanne. Moden for utskiftning, men jeg er glad i den, da...
Håper ellers at du har fått kost deg i påskedagene og at energi og gode tanker sprer seg i kroppen nå som våren vinker sterkere og sterkere...
Ønsker deg en fin tirsdagskveld og en fiiin morgendag!

Klem fra Liv Hege (som blir alltid glad for dine hyggelige kommetarer hos meg)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...