I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/11/06

Mørketid

Det er mørkt ute .. nesten hele tiden.

Sneen som kom er nesten borte igjen .. kun små hvite flekker her og der vitner om at det har vært et heldekkende hvitt teppe. Et teppe som var mange centimeter tykt for en ukes tid siden. Noen fnugg i lufta av og til – når luften er kald nok. Men så – mørke .. igjen ..

LD lampe

Litt koselig er det jo også da .. hvis man har muligheten til å være inne. Tenne levende lys – og andre ikke fullt så levende.

Endte opp med en nydelig lampe – kjøpt på Sirkus i Trondheim – som viste seg å være en Lisbeth Dahl .. skjønner ikke meg og tingene derfra. Vi bare klaffer såååå godt .. hihi ..

Vi får tenne noen lys, lage en god kopp te, kaffe eller annet godt, tenne opp i peisen (for de som har det) og lese ei god bok – eller gjøre noe annet man liker godt. Selv lytter jeg for tiden til en lydbok som heter Reisen hjem av Lori Lansens. En rørende bok som jeg gråt meg igjennom hele den første cd’n av. Etter denne må jeg finne noe morsomt å lese eller lytte til – for den beveger seg dypt i følelsesspekteret mitt. Kanskje litt for dypt.

Ha en fortsatt fin – mørk – dag – her blir det Tae Kwon Do for Miniprinsessa og lekselesing.

KLEMMER!!

8 kommentarer:

Laila -Karin sa...

Takk for koselig kommentar.
Grått og trist her og men der tennes
lys over alt , så det blir riktig koselig.
Klem

Siddis back home sa...

Så koselig, nydelig lampe, mørketid er kos med masse lys, ha en fin uke hos deg!

Daisys home sa...

Koselig stemningsfullt innlegg,Toril:)
Så godt at du er tebake igjen på bloggefronten.
Så rart ... men man savner liksom bloggevennene når de blir borte:)
Skjønn lampe du har shoppet:)
Kunne tenkt meg å besøkt dette nye sentret, så får håpe det blir ved neste Trondheimsbesøk hos datra.
Her har det kun vært sløvings etter helgen.Bursdagsfeiringen og turen til Østersund ble nok i meste laget for denne elendige kroppen:)
Da er det bare og roe ned til kreftene kommer igjen.
Håper du og prinsessene har det bare bra:)
klem sissel

salige lavendel sa...

Jeg liker litt gråtebøker og gråtefilmer jeg, hehe. Men selvsagt bør de ikke stikke så dypt at man har vondt av det da, sånt kommer vel litt an på hva slags preferanser og opplevelser manhar i livet. Skal notere meg den boka og lese omtalen av den. Hørte mye på lydbøker før, men har glemt litt vekk at det finnes. På tide å ta det opp igjen kaskje. Det var stemningsfulle lysbilder her i dag. Det hjelper godt med både lys og fyr i peisen, så føles mørketiden litt hyggeligere.

Torill sa...

Ja, det er mørkt og trist for tiden men som du sier så blir det veldig koselig stemning inne med levende lys og peiskos :)) Jeg trekker for gardinene, går inn på syrommet og er i min egen verden en stund :))

sylvia sa...

Hei.
Tusen takk for hjelpen,
Var jo så,fortvilet, ikke lett å følge med, men godt du gjør det å kunne hjelpe, kjempe glad.
Nydelig lampe du tok med hjem, ja Lisbeth Dahl har sååå mye lekkert..
Ønsker deg en finnkveld min venn.
Klem fra sylvia

Eva sa...

Godt å se at du er tilbake igjen. Vi trenger litt gråtetokter over en bok, enten man leser eller lytter. Jeg leser Sjaman på høye hæler. En bok som jeg glemte å avbestille. Men det er ok, selv om jeg synes noe kan være overdrevet..

Nydelig lampe, og jeg tenner mange lys og ute snør det nå og vinden er kommet..

Klem

Karl Halvorsen sa...

Hallo på deg Toril!

Mørkt er det og jul blir det snart, enten vi vil eller ikke, tror det eller ei. :) Men en kan da gjøre det beste ut av mørketiden, på mange måter. Koselig er det, enig med deg Toril. Og jeg har tid nå til å være inne, og muligheter også. :) Ikke så mange valg heller, forresten. Levende lys kunne godt ha vært på blåresept, tenker jeg. :)

Synes ikke det er mange dagene siden sist vi snakket om det samme jeg. Noen få, for noen uker siden. Det positive med det for meg, er at det også da blir snarere sommer.

Du har vært på Sirkus du også ja, ser jeg. Jeg også, men er redd det ikke blir så veldig mange turer for min del. Det ble for stort til meg det. Orket meg ikke gjennom det halve en gang. Og med del ansvar for en fireåring med stor utforsknings trang og lite redsel for det ukjente...Kan vel si det ble nok for meg for ei stund. :)

En fin dag til deg og dine Toril, kos deg det du kan og gjør det beste ut av dagens "tilstander". :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...