I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/11/03

Helg

Det er helg!!

Miniprinsessa mener jeg har helg og ferie hele tiden – så hun skjønner ikke hvorfor det er så godt å ha “fri” for meg :o)

Hvor mye skal man forklare en sjuåring om tingenes tilstand? Så lite som mulig men nok til at de forstår .. ?? Det er jo ikke et barns oppgave – å bekymre seg for de voksnes ve og vel – men de gjør det vel allikevel – innimellom. Da er det vel på sin plass å forklare bittelitt.

Julestjernemontasje

Jeg har tre herlige prinsesser – superflinke på hvert sitt vis – med sine opp- og nedturer – med sine nydelige smil og gode latter – de lever sine liv – oppdager – erfarer –  føler. Perfekte mennesker – med sine positive og negative sider. Jeg får forsøke å hjelpe, støtte og ikke minst får jeg lov til å være veldig – veldig glad i dem. Det er jo et privilegium!!

♥♥♥

.. og jeg er takknemlig – selv om det ikke alltid virker sånn ..

Ha en fortsatt god helg!!

2 kommentarer:

Laila -Karin sa...

En riktig fin helg til deg og.
Klem

Karl Halvorsen sa...

No kjæm æ omsider snublan inn!

Ikke enkelt å vite hva og hvor mye alltid nei, Toril. Som jeg bruker å si, det skulle ha vært med en skikkelig bruksanvisning når barna kommer. :) Og trøst deg med at du ikke er alene med disse tankene.

Uansett hvor glade en er i barna sine er det lov til å bli sliten i mellom. Etter mine erfaringer går det fort over igjen. Det har vel du også erfart.

Kan huske når de to første av våre var små (f i 1973 og 1976) var det ofte vi ønsket oss en dag eller to for oss selv. Når den anledningen kom, begynte vi etter en times tid å se etter dem og syntes det var noe vesentlig som manglet.

De gangene vi reiste bort var det rett til første telefonen for og ringe hjem å sjekke. Enda det ofte var besteforeldre som hadde ansvaret. Akkurat det tror jeg "følger med", når de kommer. Kanskje det er det som er bruksanvisningen også? :)

Ta deg råd til å ta fri i mellom du Troil, med god samvittighet. Det er lov det og aldeles nødvendig!

Ha en fin dag i morgen med alle vinder den rette veien! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...