I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/02/09

Det var en gang ..

… for ikke så lenge siden ..
(Det føles som om det ikke er så lenge siden i alle fall Gapskratter)
Jeg begynte å tenke på det her – når jeg hørte gutta boys i sokkelen her ha vennebesøk … og spille musikk .. og spill .. om det er pc- eller tv-spill er vel ikke så viktig .. men det spilles tydeligvis. Og ropes … brølene overdøver musikken med god margin. Høres helt (p)sykt ut – når man ikke vet hva det ropes for .. :o) Så tenker jeg .. hva er dette for sosial omgang? Man møtes for å spille spill .. og brøle .. minner meg litt om når jeg var tenåring/ungdom .. da hørtes det vel sånn ut når man møttes for å se lørdagens fotballkamp og kanskje ha “pling-fest”. Man hørtes i alle fall … Men det var i helgene og når man hadde “fest”. Her brøles det i tide og utide .. så godt som hver gang de møtes ..
Det MÅ jo bli rimelig ensformig?? Hvordan blir de kjent med hverandre – jeg mener skikkelig - kjent med hverandre?
Verden fungerer vel kanskje sånn for dem ..
JEG - er glad jeg vokste opp i en tid hvor man faktisk ble nødt til å forholde seg til de man var i samme rom med .. ikke bare stirre på en skjerm og komme med fornøyde eller skuffede brøl når èn av “gjengen” var midt i et spill ..
En vesentlig faktor er vel kanskje at jeg er av det motsatte kjønn og ikke helt forstår den “mannlige – kulturen” .. selv om jeg synes det er gøy å spille spill :o)
Jeg ville nok uansett ikke ha brukt det som underholdning når jeg har besøk – er nok for “skravlesyk” til det .. jeg er litt “kongelig anlagt” på den måten at jeg setter pris på “den gode samtalen” :o)
Ingenting slår en god samtale med et annet menneske - over en god kopp kaffe eller te – eller kanskje et glass vin eller to.


Bildene du ser her er fra animasjonsfilmen Ariettas hemmelige verden. Miniprinsessa og jeg var på bytur forrige uke. Vi begynte dagen med et besøk hos Jordbærpikene på Byhaven i Trondheim. Lenge siden jeg har kost meg på kafè med kaffe latte og gulrotkake når klokka var bare litt over ni om morgenen :o) Så ble det besøk hos ortoptist og øyelege for Miniprinsessa. Ser ut som om det blir briller – i alle fall til synet er ferdig utviklet. Hun er ikke så veldig fornøyd med det – men aksepterer det vel sånn etterhvert. Besøk hos optiker står nå på plakaten i nær fremtid. Etter endt øye-sjekk – ble det kino. Miniprinsessa ville heller se Ariettas hemmelige verden fremfor Løvenes konge i 3D. Det er jeg veldig glad for. Det var en nydelig film – spesielt hvis man liker japansk animasjon. Ikke så fancy som Disney – men veldig spesielt på sin måte. Ser ut som om jeg stort sett ser barnefilmer på kino – men det er helt greit :o) Filmen handler om lånerne – som er små menneskelignende skapninger – på størrelse med mus. De lever av ting de låner fra menneskene .. så hvis du plutselig savner noe – ja da er det sikkert lånerne som har lånt det.

Jeg for min del bruker alltid å varsle når jeg ikke finner det jeg må ha. Sier at NÅ må de levere det tilbake – eller - NÅ er det ikke morsomt lengre – eller noe tilsvarende. Kort tid etterpå finner jeg det – som regel :o)

I dag har vi puslet med kortlaging – Mellomsteprinsessa fyller 16 år på mandag – og Eldsteprinsessa etterlyste “post” fra oss. Miniprinsessa har vært hjemme fra skolen i dag – og da passet det bra med litt “hobby-verksted”.
Håper du har hatt en fin torsdag – i morgen er det fredag og HELG – nyt den med alle sanser – ta vare på hver lille positive hendelse/opplevelse og fokuser på det. Det som ikke er så bra .. det tar vi etter helgen .. :o)

♥♥♥ Stor klem til alle ♥♥♥

PS! Bildene i dette innlegget har jeg fjernet da jeg fikk en advarsel fra den/de som har lagt ut disse bildene.

2 kommentarer:

Drømmedama sa...

Hei på deg,
først vil jeg takke for hyggelig gratulasjon inne hos meg, det setter jeg veldig pris på.
En god latter forlenger livet sies det, det er nok sant, men en GOD SAMTALE gjør nok også det.
Ja jeg er nok glad for den tiden vi vokste opp uten mobil, pc og spill på tv osv...mye positivt med sosiale medier (vi kommuniserer jo via dataverdenen) men den gode samtalen der man fysisk prater sammen faller mye vekk. Det er veldig enkelt å sende en mld istedenfor å innvitere til en samtale i samme rom..!
Kino opplevelsen virket superhyggelig: lykke
Jeg har jobbehelg og det er greit nok. Det er noe med det når man er instilt på det så er det helt ok.
GOD HELG til deg.
Hei fra meg

Lavina sa...

Takk for koselig kommentar hos meg. Er mye bedre i nakken nå.. Har mine prinsesser på besøk i dag, men de er sovnet i senga mi, da lilleprinsessa skulle ha formiddagsluren..

Må si jeg setter mest pris på den gode samtalen, og et glass vin..

Den filmen hørtes fin ut, og lånere har vi alle sammen...

Ha en fin lørdag!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...