I'm searching, trying to understand, expanding and exploring. I will accept, learn and try to see life in new ways. I'm reinventing my life, reinventing myself, step by step.

2012/02/17

Så søt ..

Jeg prøver å gjøre små ting med Miniprinsessa’s matpakker – bare fordi jeg liker å gjøre det – og fordi jeg vet hun blir glad for det.

Jeg legger stort sett alltid nedi en fin serviett – noen ganger med hjerter – for at hun skal vite at jeg er glad i henne – andre ganger med barnemotiv eller motiv i forhold til høytider eller årstider.

DSC_0001

Noen ganger bretter jeg servietten og/eller pynter den med ett eller annet.

Andre ganger legger jeg nedi en lapp (mellomleggspapir) med en liten hilsen :o)

DSC_0161

Forleden dag fikk jeg selv en overraskelse da jeg skulle ta ut av matboksen hennes – det var en dag hvor jeg ikke hadde skrevet lapp til henne – men hun hadde skrevet lapp til meg – TO lapper faktisk – snille jenta :o)

DSC_0164 DSC_0168

Hun har jo fått inn disse forkortelsene fra hun var bittelita – siden hun har to søstre som bruker dem – og selvfølgelig en mamma som også har blitt smittet :o)

I tillegg til de to over fikk jeg for et par dager siden, svar på en annen lapp jeg skrev  til henne – gjett om det varmer et mammahjerte ♥

DSC_0161

♥ KOSELIG  JA!! ♥

Vinterferien er påbegynt her – Miniprinsessa dro til Bestemor i går – Eldsteprinsessa kommer med kjæresten for å besøke oss ut i neste uke – spennende (første kjæreste hun tar med hjem på overnatting). Mellomsteprinsessa kommer dessverre ikke denne gangen – men hun har lovet å komme ei langhelg litt seinere. Hun har så mange prosjekter på gang for tida. Blir jo et stort savn – men jeg vet jo også at en del ting (og venner) er viktigere enn “gamle-mor” når man er på den alderen :o)

Fastelaven står på trappene og man burde vel fått et fastelavensris i hus. Bruker ikke å feire fastelaven egentlig – men et ris er alltid dekorativt. Og klart – fastelavensboller er jo godis da :o)

Ellers … Erfaringen jeg gjorde meg i forbindelse med Googling av bilder var i bunn og grunn en god en. Jeg ser jo dette rett som det er rundt om på forskjellige blogger; at bildet/-ene er Googlet eller funnet på nett. Men en påminnelse om at de faktisk tilhører andre var grei å få og basic nett-vett-lærdom egentlig.

Nå tror jeg – etter litt research – at det egentlig var url’en til bildet som var hacket. Nettsiden jeg hentet bildet fra – hadde også fått en sånn fin, rød melding. Ergo skjedde det vel fordi jeg ikke lagret bildet – før jeg la det ut – men kun kopierte url’en. Men det gjør det ikke mer til mitt, om jeg lagrer det først!

Lessons learned .. :o)

Jeg oppdaget nettopp – da jeg bladde igjennom dette bladet -

DSC_0005

Isabellas – at Moccamaster har kommet i nye farger – det er kanskje ei stund siden .. MEN gjett om noe hoppet opp på øverste del av ønskelista ….

DSC_0003

.. tadaaa ..

*SUKK*

(Tok bilder av bladet og annonsen inni bladet .. lever farlig .. hihi ..)

♥♥♥ Ha ei flott helg – ta vare på dere selv – stor klem ♥♥♥

4 kommentarer:

sigrid sa...

Herleg!

God helg :-)

Liv Hege sa...

Så nydelig med disse lappene i matpakken til minsteprinsessa... og så herlig at du får tilbakemeldinger fra henne. Sånt varmer mammahjertet. Helt klart!
Jeg ønsker deg en flott fastelavenshelg! Klem til deg

salige lavendel sa...

Takk for infoen du skrev til meg, det er jo superbra. Skal inn og titte der du nevnte. Og for noen skjønne hjertevarmende lapper du fikk. Viser man kjærlighet så får man det ALLTID tilbake. Herlig!! Ergerlig at jeg ikke visste om flere farger på moccamasteren, ikke lenge siden vi kjøpte en ny en...men for sent nå. Ha en fin helg!

Viola sa...

Åååå så søtt et innlegg, og herlige barn du har! Og en herlig mor også da :)

Jeg satt jo her og tenkte at det var egentlig sprøtt hvordan de har lagt inn det bildet på bloggen din, at det kunne være hacket, tenkte jeg.. Nei, en skal bare holde seg borte fra andres bilder.. Men er ikke alltid alle vet akkurat hvor grensa går..

Det er jo flott du vil blogge om det! Så kan andre eventuelt lære av det også.. maybe..

Klem til deg! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...